Nyheter & tips

Exklusivt erbjudande för smarta företagskort

Vi vill påminna om att vår samarbetspartner Pleo just nu har ett erbjudande för alla nya kunder som vill testa Pleos smarta företagskort. 

Pleo har valt att ge detta erbjudande på grund av omständigheterna till följd av Covid-19 då de vet att många företag försöker hålla verksamheten igång. Ditt företags fokus har förmodligen skiftat och att få koll på företagets kostnader har klättrat högt upp på prioriteringslistan.

Det är en osäker tid för oss alla så Pleo vill hjälpa ditt företag med att få bättre kontroll över utgifter, utan att öka på kostnaderna de följande månaderna. Något som kommer att hjälpa ditt företag att spara pengar och minska administrationen för bägge parter. Med några enkla knapptryck fotar du av kvitton direkt i den smarta appen på din telefon.

Om du registrerar dig innan 30/4 låter vi alla nya kunder använda Pleo gratis fram till 1 juli 2020.

Om du registrerar dig via oss på Nynäshamns Redovisningsbyrå blir du kund hos Pleo Partner och får ett rabatterat pris efter gratisperioden. Alltså får du efter 1 juli bara betala 89 kr per användare/månad, istället för 120 kr per användare/månad för Pleo Pro.

Varma hälsningar från Pleo & Nynäshamns Redovisningsbyrå

Dela inlägg

Följ oss

Mer inlägg

Vi hjälper gärna våra kunder till ett papperslöst kontor där både fakturering och redovisning sköts digitalt.
Vill du veta hur det går till?

Skrolla till toppen

Vi använder cookies på vår hemsida.